trolleri utrustning

I dag kommer lite tips som kanske är mer passande för årstiden än vad förra inlägget var!

Jag har länge velat lära mig trolla. Tänk vad häftigt det skulle vara och jag tror andra skulle tycka det vore kul att titta på. Så dagens första tips är: Lär dig ett trolleritrick! Det behöver inte vara något superavancerat, men något du lär dig så pass bra att folk undrar hur du gjorde!

Jag vet inte hur man lär sig trolla, men det borde ju finnas instruktioner på youtube eller på andra nätsidor tycker jag. Kanske återkommer med tips i en annan bloggpost om jag hittar något, för nu är jag själv supersugen på att testa!

Nu när jag ändå är inne på trolleri så tycker jag buktalning vore bra som utmaning. Lär dig buktala! Om du blir bra på det lär det bli ett suveränt partytrick i framtiden tillsammans med trolleritricket. Samma sak med jonglering. Tävla mot en kompis i vem som kan lära sig jonglera med flest föremål eller under längst tid utan att tappa något.

Korthusbygge vore också kul att tävla i. Hur stort korthus kan man bygga utan att det rasar när man väl tränat lite? Eller så kör man på direkt utan träning och ser hur det går.

Man kan också tävla i hur länge man klarar att nicka en fotboll! Det finns massor av utmaningar på temat fotbollstricks om du är intresserad.

Har du hört talas om geocaching någon gång? Det är som skattjakt fast för vuxna. Med hjälp av koordinater eller kluriga gåtor så ska man försöka lista ut var skatten finns. Geocaching kan vara upplagt på lite olika sätt. Men om du tycker idén verkar kul så kan du göra något liknande tillsammans med en kompis, det vill säga placera ut en ”skatt” som kompisen får leta efter.

Eniro hade en kul tävling för många år sen. Då skulle man leta efter en guldskatt i deras Sverige-karta genom att klura ut ledtrådar i olika steg. Jag tror vinnaren fick äkta guld i belöning. Minns inte just nu hur mycket guld det var, men det motsvarade en rejäl summa pengar om jag inte minns fel!

Gillar du sport och betting kan du utmana en kompis i en oddstävling. Antingen kan ni spela på riktigt för riktiga pengar eller sätta ihop en fiktiv tipskupong och se vem som lyckas bäst! Jag tycker denna oddssida har bra speltips om du är nyfiken på att se hur andra skulle tippa i uppmärksammade matcher. Du kan också använda oddsjämförelsen på sidan för att få fram vilka odds som gäller i olika matcher. Ett perfekt verktyg att använda om du vill tippa taktiskt då du enkelt kan jämföra odds hos olika spelbolag.

Det var allt för i dag, men fler tips kommer så kom tillbaka och läs!